Магазин

"Пријатељи" обележавају 20 година од последње епизоде, фанови пронашли још једну грешку

Последња епизода серије "Пријатељи" приказана је пре 20 година, али фанови и даље воле да је изновао гледају - а неки оштроумни гледаоци редовно проналазе чудне грешке у континуитету и годинама касније. На интернету се често могу наћи и ТОП листе највећих грешака овог серијала.
"Пријатељи" обележавају 20 година од последње епизоде, фанови пронашли још једну грешкуGetty

Према посту на Редиту објављеном 2018. године, направљена је огромна грешка током осме сезоне, која је први пут емитована 2001. и у вези је са Рејчел Грин, коју игра Џенифер Анистон.
Наиме, Рејчел је трудна током целе ове сезоне и очекује своје прво дете, али су креатори серије направили прилично несрећну грешку у континуитету у дужини њене трудноће јер датуми наведени у програму сугеришу да је Рејчел била трудна читаву годину, много дуже од девет месеци.

Корисник Редита који је открио грешку је објаснио да је погледао све сезоне "Пријатеља" по милионити пут и схватио огромну грешку у континуитету.

Фанови су навели да континуитет није јача страна серије, али да их толико воле да им опраштају све грешке.

Према писању британског Мирора уобичајено је да телевизијске серије имају грешке у заплету и континуитету, посебно ако трају дуго и да је тешко запамтити заплете из ранијих сезона.

image