Србија и Балкан

Вучевић честитао Васкрс: Сачувајмо мир, заједно корачајмо путем љубави и слоге

Нека овај највећи хришћански празник буде смерница свима, како би испуњени надом и вером наставили да Србију водимо правим путем на добробит свих наших грађана и читавог српског народа, поручио је председник Владе Србије
Вучевић честитао Васкрс: Сачувајмо мир, заједно корачајмо путем љубави и слоге© TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић упутио је данас честитку патријарху српском Порфирију, свештенству и монаштву, као и православним верницима који Васкрс славе по Јулијанском календару.

"У име Владе Републике Србије и своје лично име, Вама, свештенству, монаштву и свим верницима честитам Ускрс, Васкрс Сина Божијег", написао је Вучевић, саопштила је Канцеларија за сарадњу с медијима Владе Србије.

Он је истакао да је "у временима у којима смо суочени са бројним искушењима неизмерна жеља да сачувамо мир, мудрост, одговорност као и одлучност да заједно корачамо путем љубави и путем слоге.

"Нека овај највећи хришћански празник буде смерница свима, како би испуњени надом и вером наставили да Србију водимо правим путем на добробит свих наших грађана и читавог српског народа. Христос вокресе! Ваистину воскресе!", поручио је председник Владе Републике Србије.

image