Посада тенка Т-90М "пробој" ликвидира припаднике Оружаних снага Украјине

Током извиђања из ваздуха, јединице беспилотних летелица откриле су групу пешадије Оружаних снага Украјине које су покушале да се сакрију у порушене куће

Министарство одбране Русије објавило је снимак посаде тенкова Т-90М "пробој" руских падобранаца како са затвореног ватреног положаја ликвидирају људство Оружаних снага Украјине на десној обали Дњепра у Херсонској области.

На снимку се види како тенковски падобранци из групе трупа "Дњепар" на тенковима Т-90М "пробој" излазе на линију ватре и прецизним хицима ликвидирају особље Оружаних снага Украјине у порушеним зградама на десној обали реке.

Током извиђања из ваздуха, јединице беспилотних летелица откриле су групу пешадије Оружаних снага Украјине које су покушале да се сакрију у порушене куће.

Одлучено је да се униште ватром најновијих тенкова Т-90М "пробој", а посада тенкова брзо је стигла на затворени ватрени положај користећи прегибе терена.

Милитанти кијевског режима су уништени прецизним погоцима на задатим координатама.

При гађању са индиректних ватрених положаја главни руски циљеви су осматрачнице, складишта муниције и концентрације људства.