Култура

"Мирно небо за дечији осмех": Шести хуманитарни концерт за децу из Курске области у Руском дому

Удружење "Народна дипломатија" наставља са традицијом организовања хуманитарних концерата и окупљања добронамерних људи и истинских родољуба
"Мирно небо за дечији осмех": Шести хуманитарни концерт за децу из Курске области у Руском дому© Руски дом у Београду

Шести хуманитарни концерт "Мирно небо за дечији осмех", посвећен деци из Курске области, биће одржан 11. октобра 2024. године са почетком у 20.00 часова у Руском дому у Београду у организацији удружења "Народна дипломатија".

Удружење "Народна дипломатија" наставља са традицијом организовања хуманитарних концерата и окупљања добронамерних људи и истинских родољуба.

"У ова тешка и изазовна времена веома је важно да покажемо јединство и да пошаљемо поруку да су Србија и Русија увек на страни истине и правде", истичу у удружењу "Народна дипломатија".

Концерт су подржали Амбасада Руске Федерације у Републици Србији, Руски дом, Амбасада Републике Белорусије у Републици Србији, Међународни фонд духовног јединства православних народа, Руска хуманитарна мисија, Српско-Руски центар "Мајак", Координациони савет руских сународника у Србији и фирма "МБР Секјурити" из Београда.

image