Филм "Изолација" са Милошем Биковићем премијерно 29. октобра у Центру "Сава"

У филму играју и Миодраг Мики Крстовић, Милена Предић, Милутин Дапчевић, Младен Андрејевић, Марко Мак Пантелић, Анђела Јовановић и Алиса Лацко

Филм "Изолација", са Милошем Биковићем у главној улози, имаће премијеру 29. октобра у београдском Центру "Сава", најавили су продуценти.

"Мистериозна и динамична филмска прича, редитеља Марка Бацковића наћи ће се од 31. октобра у биоскопима широм земље и региона, речено је у саопштењу.

Како је наведено, у "причи која га доводи на границу параноје и безнађа", Биковић тумачи лик истраживача Јована, који стиже у "забачену научну станицу, смештену у напуштеним шумским дубинама, како би се бавио проучавањем дивљих животиња".

"Његов бег од цивилизације, међутим, бива брутално прекинут низом стравичних и на први поглед необјашњивих догађаја", наведено је у саопштењу.

У филму играју и Миодраг Мики Крстовић, Милена Предић, Милутин Дапчевић, Младен Андрејевић, Марко Мак Пантелић, Анђела Јовановић и Алиса Лацко.

Косценариста је Марко Јоцић, директор фотографије Ђорђе Стојиљковић, монтажерка је Наташа Пантић, сценографкиње Сања Булат и Катарина Плавша, композитор Никола Јеремић, а костимографкиња Јелена Ђорђевић.

Продукцијске куће "Викторија филм", "Архангел диџитал", "Ливада продукција", ЛМЦ и "Токинг вулф продакшнс" стоје иза филма, ког су подржали Министарство културе Србије, "Телеком Србија", Филмски центар Србије и Аудио-визуелни центар Републике Српске.