Култура

Филм "Недеља" хит и ван Србије: 400.000 гледалаца, најгледанији и у Хрватској и БиХ

Само у српским биоскопима филм је до сада видело више од 300.000 гледалаца, упркос пиратској верзији која се појавила на интернету.
Филм "Недеља" хит и ван Србије: 400.000 гледалаца, најгледанији и у Хрватској и БиХ© Телеком Србија / Pelicula Production

Нови српски филм "Недеља", инспирисан догађајима и животном причом певача Џеја Рамадановског од најраније младости до првог великог успеха на музичкој сцени, не бележи само рекорде гледаности у Србији већ и у суседним земљама. До сада га је укупно погледало 400.000 гледалаца.  

Филм у режији Немање Ћеранића је током протеклог викенда било најгледанији и у хрватским биоскопима. "Недељу" је у Хрватској видело 4.500 људи и био је гледанији од, на пример, високобуџетног холивудског филма "Аргајл".

"Недеља" је већ другу недељу најгледанија и у биоскопима у Босни и Херцеговини где је филм погледало скоро 50.000 гледалаца.

Када је о Србији реч, "Недељу" је до сада видело више од 300.000 гледалаца само у биоскопима, упркос пиратској верзији која се појавила на интернету.

image