Принцеза Дубаија оставила супруга преко Инстаграма: "Пошто си заузет са друштвом..."

Ћерка владара Дубаија је, изгледа, обавестила је супруга да се разводи и то на друштвеним мрежама. Наиме, принцеза Шеика Махра бин Мохамед бин Рашид ел Мактоум је у недавном посту на Инстаграму јасно ставила тачку на свој брак.

Принцеза Дубаија је одлучила да се разведе од супруга Мохамеда бин Рашида бин Мана ел Мактоума и то је обелодањено веома јасно на њеном званичном Инстаграм профилу. Објавом је изненадила људе из своје домовине Уједињених Арапских Емирата, али и из целог света: 

"Драги мужу, пошто си заузет друштвом, овим путем проглашавам наш развод", пише. Затим наставља са речима:" Разводим се од тебе, разводим се од тебе и разводим се од тебе". Оно што је занимљиво јесте да се овде користи исламска пракса позната као triple talaq, која је забрањена у многим земљама, али обично омогућава мужевима да се брзо разведу од својих жена тако што кажу три пута "разводим се од тебе".

На крају објаве стоји: "Чувај се. Твоја бивша жена".

Иако је било покушаја да новинари дођу до званичника у земљи како би се добило о разјашњење по овом питању, за сада нема одговора. Такође, ни њен, изгледа бивши муж, није коментарисао овај потез. Чини се да су све слике мужа Шеике Махре избрисане са њеног налога, а на профилу шеика Мане такође нема слика његове жене, пише БИ-Би-Си.

Неки коментари корисника Инстаграма спекулишу да је налог Шеике Махре хакован, али није било званичних назнака о томе.

Иначе, пар се венчао у априлу 2023. на раскошној церемонији, а њихово прво дете рођено је пре два месеца.