Магазин

Зендаја налетала на Ђоковића у Паризу, мало је рећи да је одушевљена (ВИДЕО)

Сусрет најбољег тенисера на свету Новака Ђоковића и холивудске звезде Зендаје, која је глумила тениско чуду у филму Challengers, обележило је синоћну манифестацију, односно увод у Олимпијске игре у организацији Фондације Луја Витона. Глумица је била одушевљена када је видела легенду, а Новак је "узвратио" лепим гестом.
Зендаја налетала на Ђоковића у Паризу, мало је рећи да је одушевљена (ВИДЕО)Getty © Getty/Pascal Le Segretain, Arnold Jerocki for LVMH x Vogue x NBC

Новак Ђоковић заједно са супругом Јеленом присуствовао је гала догађају у режији престижне модне куће Луј Витон. Његово појављивање је било више него запажено, а тренутак када разговара са Зендајом је прича за себе.

Наиме, глумица се извињавала због њених тениских покрета у филму Challengers, али Новак јој је заправо честитао и грациозно поручио:

"Не, сјајно је. Свидели су ми се покрети", забележено је на снимку.

Овај моменат су многи шеровали на мрежама, па између осталог и француски "Вог", те су у коментарима хвалили тениског аса.

И тенис и филм

Овај сусрет је посебно интересантан медијима, не само што су велике звезде у питању, него и због лика Таше Данкан коју игра Зендају у горе поменутом филму. За оне који га нису гледали у филмском остварењу Зендаја је тениско чудо, али је морала да се повуче из спорта. Дакле, веза филма и спорта је у сусрету две звезде неоспорна.

"Крем де ла крем" у Паризу

На овом престижном догађају, било је још великана из сфере музике, филма, спортиста, као што су легендарна Серена Вилијамс, редитељ Спајк Ли, кошаркаш Џејмс Леброн, музичар и дизајнер Фарел и други. Судећи по шеровању на мрежама, Новак је заиста блистао и био скроз у "елементу", те фотографија са Спајком и Сереном Вилијамс, где су сви насмејани је одушевила многе.

image