Магазин

Новинар расплакао Новака Ђоковића: Тенисер у сузама због необичног поклона који је добио (ВИДЕО)

Освајање златне медаље на Олимпијади за Новака Ђоковића било је остварење дечачких снова, а тренутак тријумфа - један од најемотивнијих у његовом животу. Али, на томе се ролеркостер емоција за најбољег тенисера на свету није завршио. "Како бисте описали путовање од тог тренутка, па све до данас и своја осећања сада када сте постигли ово" упитао је новинар Новака, пруживши му фотографију на којој је имао само 4 године и на којој први пут у животу држи рекет у руци. Рекет који је већи од њега.
Новинар расплакао Новака Ђоковића: Тенисер у сузама због необичног поклона који је добио (ВИДЕО)Getty © Clive Brunskill / Staff

На снимку који је преплавио све друштвене мреже, Новаку Ђоковићу један од новинара поклања фотографију, на којој је наш најбољи тенисер тек на почетку своје тениске каријере. Са рекетом у рукама, Новак је усликан на Копаонику, када је имао само четири године, а то је уједно био и први пут када се прослављени тенисер опробао у белом спорту.

Гест новинара код Новака изазвао буру емоција

Најбољи тенисер свих времена је врло емотивно реаговао на овај гест и кроз сузе истако да слика са Копауоника евоцира бројне успомене и изазива у њему буру емоција, као и да је све ово било једно велико путовање, на које је он веома поносан. Ову прилику Новак је искористио и да нас подсети да ништа није немогуће.

Златни каријерни слем

Новак Ђоковић је у Паризу комплетирао златни каријерни слем, јер је медаљу на Олимпијским играма придодао победама на сва четири гренд слем турнира. Посебно је упечатљива и чињеница да је он постао и најстарији освајач тениског турнира на Олимпијским играма, а ми ћемо се ипак овде подсетити дечака који је веровао у своје снове и успео да их оствари.

image