Новинар расплакао Новака Ђоковића: Тенисер у сузама због необичног поклона који је добио (ВИДЕО)

Освајање златне медаље на Олимпијади за Новака Ђоковића било је остварење дечачких снова, а тренутак тријумфа - један од најемотивнијих у његовом животу. Али, на томе се ролеркостер емоција за најбољег тенисера на свету није завршио. "Како бисте описали путовање од тог тренутка, па све до данас и своја осећања сада када сте постигли ово" упитао је новинар Новака, пруживши му фотографију на којој је имао само 4 године и на којој први пут у животу држи рекет у руци. Рекет који је већи од њега.

На снимку који је преплавио све друштвене мреже, Новаку Ђоковићу један од новинара поклања фотографију, на којој је наш најбољи тенисер тек на почетку своје тениске каријере. Са рекетом у рукама, Новак је усликан на Копаонику, када је имао само четири године, а то је уједно био и први пут када се прослављени тенисер опробао у белом спорту.

Гест новинара код Новака изазвао буру емоција

Најбољи тенисер свих времена је врло емотивно реаговао на овај гест и кроз сузе истако да слика са Копауоника евоцира бројне успомене и изазива у њему буру емоција, као и да је све ово било једно велико путовање, на које је он веома поносан. Ову прилику Новак је искористио и да нас подсети да ништа није немогуће.

Златни каријерни слем

Новак Ђоковић је у Паризу комплетирао златни каријерни слем, јер је медаљу на Олимпијским играма придодао победама на сва четири гренд слем турнира. Посебно је упечатљива и чињеница да је он постао и најстарији освајач тениског турнира на Олимпијским играма, а ми ћемо се ипак овде подсетити дечака који је веровао у своје снове и успео да их оствари.