Магазин

Принцеза која је оставила супруга преко Инстаграма, креирала парфем "Развод"

Принцеза из Дубаија недавно је обавестила супруга да се разводи и то на друштвеним мрежама, а изгледа да је тешку ситуацију окренула у своју корист - креирала је парфем који се зове, ни мање ни више, него "Развод".
Принцеза која је оставила супруга преко Инстаграма, креирала парфем "Развод"© MART PRODUCTION/pexels

Сломљено срце је тешко залечити - бесане ноћи, сузе и нервирања се тада чине бесконачним, али принцеза Шеика Махра бин Мохамед бин Рашид ел Мактум је преузела мало другачије кораке и тешке дане преточила у парфем који је симболично назван "Развод".

Тачка на брак али преко Инстаграма

Махра се удала у прошле године за шеика Мана бин Мохамед Рашид бин Мана ел Мактума, а ове године су добили дете. Доспела у центар јавности када је јулу оставила супруга преко Инстаграма:

"Драги мужу, пошто си заузет друштвом, овим путем проглашавам наш развод", пише. Затим наставља са речима:"Разводим се од тебе, разводим се од тебе и разводим се од тебе. Чувај се. Твоја бивша жена." Оно што је занимљиво јесте да се овде користи исламска пракса позната као triple talaq, која је забрањена у многим земљама, али обично омогућава мужевима да се брзо разведу од својих жена тако што кажу три пута "разводим се од тебе".

"Сигурно  мирише на слободу"

После скоро два месеца од ове објаве, тридесетогодишња принцеза је представила парфем на Инстаграму и брзо прикупила десетине хиљада лајкова и коментара у којима је хваљен подухват као оснажујући.

"У 2024. жене не плачу. Покрећемо нове послове", "Сигурно мирише на слободу", пишу у коментарима. 

Махра је ћерка владара Дубаија и премијера Уједињених Арапских Емирата Мохамеда бин Рашида ел Мактума и једно је од 26 Мухамедове деце. Њена мајка Зое Григоракос је Гркиња, а Махра се наводи као "модернији члан" њене породице, наводи Татлер, а преноси Њујорк Пост. 

image