Нове оптужбе за злостављање против Пи Дидија: Да ли је и Џастин Бибер био његова жртва? (ВИДЕО)

Корисници друштвених мрежа подсетили су на прилично неприкладну везу коју је Диди имао са петнаестогодишњим Џастином Бибером. Видео снимак Џастина Бибера који проводи време са Дидијем поново је постао виралан, а многи су тај снимак оценили као "језив".

Након хапшења познатог америчког репера и хип-хоп могула Шона "Дидија" Комбса страсти и спекулације се не смирују, а чини се да нове оптужбе против музичара коме се на терет стављају и трговина људима, сексуално узнемиравање и силовање испливавају сваког дана. 

Корисници друштвених мрежа подсетили су на прилично неприкладну везу коју је Диди имао са петнаестогодишњим Џастином Бибером и покренули лавину теорија о томе да ли је и млади певач био жртва наводног предатора.

Диди је иначе оптужен и да је мушке и женске "сексуалне раднике" присиљавао да дрогирани учествују у оргијама које су понекад трајале данима, а које је Диди звао "фрик-офс".  

Познат је снимак у којем тада скоро четрдесетогодишњи Диди са 24 године млађом и малолетном певачком звездом поручује репортеру: "Провешће 48 сати са Дидијем, блејаћемо и радити неке ствари о којима не смемо јавно да причамо. У сваком случају то ће бити остварење сна сваког петнаестогодишњака", поручио је Диди, подсећа британски "Дејли мејл".

Након што је контроверза поново актуелизована, друштвене мреже је преплавио и снимак у ком Диди пред камерама пребацује видно узнемиреном седамнаестогодишњем Биберу то што се више "не друже и не проводе време као некад".

Фанови некадашње тинејџерске поп звезде указали су и на могућност да Биберова песма "Лоунли" заправо говори о злостављању које је доживео у младости.

"Сви сада знају моју прошлост

Као да је моја кућа била од стакла

И можда је то цена коју плаћаш

Због новца и славе у младости

И сви су ме видели болесног

И чинило се као да их је све брига

Критиковали су ствари које сам радио

Као незрели дечак", певао је Џастин Бибер.

Џастин се и даље није оглашаво поводом ситуације са његовим некадашњим ментором. У међувремену, интернетом настављају да круже снимци свих непријатних ситуација у које су одрасле личности из Холивуда стављале малолетног Џастина Бибера. 

Реперови правни проблеми почели су када га је бивша партнерка Касандра "Кеси" Вентура оптужила за низ  прекршаја. Суочен је и са оптужбом за силовање девојчице, али је све негирао.  

Када је Вентура прошлог новембра поднела тужбу против њега, још две жене су поднеле тужбу за злостављање и напад.  

Овог фебруара тужбу је поднео и реперов бивши продуцент Родни Џонс Млађи, који је рекао да је Комбс покушавао да га "натера" да има секс са другим мушкарцима.

Комбс је негирао оптужбе, али је месец дана касније извршена рација његових имања. У мају су објављени снимци на којима се види како он напада и туче бившу партнерку Вентуру, што је она и навела у тужби.