Бебин заразни смех кад види златног ретривера је непроценљив - осваја срца и греје душу (ВИДЕО)

Ако код куће имате крзненог љубимца, а онда у дом донесете бебу, велике су шансе да ће постати најбољи пријатељи који ће доста време проводити заједно. Управо је то случај са златним ретривером по имену Бо и бебом Френкијем - њих двојица су потпуно неодољиви, а малишанов осмех кад угледа пса који трчи у круг је непроценљив.

Бо и Френки изгледа да баш воле да проводе време заједно, о чему сведочи недавни видео који су родитељи поставили на друштвеним мрежама. Када златни ретривер трчи у круг, Френки почне да се заразно смеје и толико је неодољив да многи корисници ТикТока, видео-комплицију коју су направи родитељи, гледају безброј пута.

У опису видеа који је постао планетарни хит, мама поручује: "Најбољи начин да добијете дозу серотонина", и у праву је! Многи једноставно не могу да престану да их гледају, првенствено јер је Френкијев смех пун чисте радости и долази право из срца.

Снимак је измамио свима осмехе, те су се низали коментари да су златни ретривер и беба најслађи пар. "Најлепши звук на свету је бебин смех!" Један корисник је поделио: "Још једном, још једном! Преслатко!!", "Ово је непроцењиво! Толико слатко."

Љубав између беба и крзнених пријатеља

Посебан је тренутак када љубимац први пут упозна бебу и када видимо тренутну љубав коју осете према њима. Већина њих су одмах нежни и заштитнички настројени, али нису сви кућни љубимци одушевљени када беба први пут дође кући, па ту треба бити опрезан. 

У већини случајева наши крзнени пријатељи знају да су наше бебе крхке и беспомоћне, и одмах постају њихови чувари и заштитници. Како бебе расту, љубимци такође разумеју и не реагују баш кад их малишани понекад гурају, ударају, штипају и гризу... и то им не смета. 

Стручњаци наглашавају да када су заједно у друштву, бебе и кућне љубимце треба надгледати, на пример, пас може превише да се приближи или легне на бебу, или може ненамерно учини нешто што би је могло угрозити. Зато је боље бити опрезан и пажљиво пратити њихове интеракције.