Изабрана Мис Русије: Атрактивна Валентина је одличан студент медицине, бави се науком и игра балет

"Моји будући планови су, наравно, да достојно представљам Русију на избору за Мис универзума. Учинићу све могуће и немогуће да будемо најбољи", рекла је у интервјуу за ТАСС млада Валентина Алексејева, која је проглашена за Мис Русије.

Осамнаестогодишња Валентина долази из Чувашије, а како је и сама изјавила, победи се није надала. "Када сам изашла на позорницу, нисам ништа очекивала, нисам се надала нити нагађала, јер мислим да је јако важно само уживати ​​у тренутку на позорници. Све је испало како треба" изјавила је она, видно преплављена емоцијама и узбуђењем због тога што ће на светском избору за Мис, које де одржава у Мексику, имати прилике да представља своју земљу.

Велики снови прелепе мисице

На сајту конкурса наведено је да Валентина Алексејева студира на Руском националном истраживачком медицинском факултету универзитета у Москви, на смеру опште медицине. Одим што предано студира, она воли да ужива и у хобијима и игра балет. Спорт и здрав начин живота су такође њена страст.

Поред тога, Валентина активно учествује и у истраживачким пројектима у области екологије, за које сматра да су од велике важности. 

"Желим да постанем лекар, да помажем људима и будем корисна друштву", рекла је Валентина када су је питали о чему машта. Најзначајнијим достигнућем пре такмичења сматрала је успешно полагање испита, захваљујући чему је успела да добије место на буџету.