Преминуо Лијам Пејн, бивши певач бенда One Direction

Британски музичар пронађен је мртав испред хотела у Буенос Ајресу након што је пао са трећег спрата

Лијам Пејн, бивши члан бој бенда One Direction (Уан дајрекшн) преминуо је у 31. години након што је пао са трећег спрата хотела у Буенос Ајресу, потврдила је полиција.

"Лијам Џејмс Пејн, композитор и гитариста, бивши члан групе One Direction, преминуо је данас након пада са трећег спрата хотела у Палерму", саопштила је полиција Буенос Ајреса.

Алберто Крешенти, шеф државног система хитне медицинске помоћи, рекао је аргентинском ТВ каналу "Тодо нотисијас" да је Пејн пао у унутрашње двориште хотела.

"Неколико минута касније стигла је екипа хитне помоћи и потврдила смрт овог човека за кога смо касније сазнали да је из једне музичке групе. Претрпео је повреде које није било могуће преживети. Није било начина да се било шта уради", рекао је Крешенти.

Крешенти је рекао да власти истражују околности Пејнове смрти и да ће бити спроведена аутопсија.

Полиција је саопштила и да је отишла у хотел након што је обавештена о "агресивном човеку који би могао бити под дејством дроге и алкохола", наводи Ројтерс. Менаџер хотела је рекао да је чуо гласну буку иза хотела, а када је полиција стигла, установила је да је мушкарац пао преко балкона у својој соби, наводи се у саопштењу.

Пејн је био у Аргентини заједно са својим бившим колегом из бенда Најлом Хораном, који је 2. октобра наступио у градској "Мовистар" арени. Пејн је виђен како плеше и пева заједно са Хорановим фановима на концерту.