Снуп Дог предлаже да преузме Твитер од Илона Маска

Имитирајући Масков потез, репер је поставио сопствену анкету на Твитер, питајући кориснике да ли да преузме ствар у своје руке. Многи фанови су поделили своја мишљења а резултати су изненађујући

За само мање од три месеца након што је постао власник Твитера, Маск је поставио анкету са питањем да ли да напусти своју позицију. Учествовало је преко 17 милиона корисника и 57,5 одсто је одабрало потврдан одговор. С обзиром на то да је Маск нанео штету свом имиџу и својим брендовима након преузимања ове друштвене мреже, овакав потез није изненађујућ.

Реакције на ову анкету су биле различите, неки су се определили за ироничан хумор, а неки су водили озбиљније дискусије у коментарима. Снуп Дог, познати репер, предузетник и икона поп културе, објавио је своју верзију анкете по питању власништва ове друштвене мреже.

''Да ли да ја управљам Твитером?'' написао је. Учествовало је преко 3 милиона корисника и 81 одсто гласова је било потврдно.

Пратиоци пишу:

''Осећала бих се сигурније када би га ти преузео.''

''Требало би да водиш било коју компанију, довољно си кул.'' додаје још један корисник.

''Снуп Дог би дефинитивно радио са нама, уместо против нас.''

Снуп Дог је годинама вољена звезда због не само због његове музике и брендова, већ и због његове опуштене личности и смисла за хумор.

Неки корисници додају да вођење компаније попут ове није ''такмичење у популарности'', али може се претпоставити да је велики отпор који јавност има према Маску сигурно утицала на његово размишљање о напуштању врховне позиције Твитера. Ово доказује и недавно објављен виралан клип негативних реакција пубике на његово гостовање код комичара Дејвида Шапела.