Венчања познатих која су обележила 2022. годину

Протеклу годину обележило је венчање Бена Афлека и Џенифер Лопез, који су након више од деценије обновили своју везу. Која венчања познатих у 2022. години су привукла највише пажње?

"Сумњај да звезде нису ватра. Сумњај да се Сунце не помера. Сумњај да је истина лаж. Али никад не сумњај да волим", давно је написао Вилијам Шекспир о љубави. Брак, као круна љубави двоје људи је интиман чин. Када су познати у питању јавност је заинтересована за детаље венчања омиљених личности, а са друге стране познати делећи свакодневницу, деле и важне моменте свог живота са својом публиком. Ово су венчања из 2022. године која су привукла највише пажње јавности.

Бен Афлек и Џенифер Лопез

"Бенифер" како популарно називају овај пар, имао је две церемоније венчања - једну у Лас Вегасу у јулу, а другу у Беновом родном граду Рајсбору у Џорџији, месец дана касније. Медији преносе да је на венчању Афлек одржао емотиван говор, изјављујући љубав према Џенифер и њеној деци. Деца из претходних бракова овога пара, имала су велику улогу на венчању, јер је Џенифер желела да сва деца буду на окупу. 

Ленс Армстронг и Ана Хансен

Бивши професионални бициклиста, Ленс Армстронг, венчао се са Аном Хансен у француском замку. Венчању је присуствовао ужи круг пријатеља и породица. "Ана, била си мој апсолутни ослонац у протеклих 14 година и да будем искрен, не бих их преживео без тебе", написао је Армстронг на свом Инстаграм профилу. Армстронг (50) и Хансен (41) почели су да се забављају 2008. године, а верили су се 2017. године. 

Нина Сеничар и Џеј Елис

Звезда филма "Топ Гун: Маверик", Џеј Елис и српска манекенка и глумица, Нина Сеничар, венчали су се 9. јула у Тоскани, у Италији. Њихово венчање је уследило две године након првобитног датума венчања, који је два пута померен због пандемије Ковид 19. Нина је носила класичну, елегантну "Долче и Габана" венчаницу, а венчање је одржано на месту њиховог првог заједничког одмора. Младенци су се упознали 2015. у једном бару у Лос Анђелесу, а верили су се 2019. након што су дочекали ћерку Нору. 

Бритни Спирс и Сем Асгари

Бритни Спирс се удала за свог вереника Сема Асгарија 9. јуна у дворишту своје виле у Таузенд Оуксу у Калифорнији. На листи гостију биле су Мадона, Парис Хилтон и Донатела Версаће, која је дизајнирала младину венчаницу. Спирс и Асгари су се верили у септембру 2021., након пет година везе.

Кортни Кардашијан и Травис Баркер

Кортни Кардашијан и Травис Баркер венчали су се 15. маја на интимној церемонији у згради суда у Санта Барбари, Калифорнија. Пар се верио у октобру прошле године, а пре венчања у Санта Барбари, имали су "лажно венчање" у Лас Вегасу.  

Бруклин Бекам и Никола Пелц

Најстарији син Дејвида и Викторије Бекам, Бруклин, венчао се са Николом Пелц, глумицом и наследницом милијардера. Венчање је обављено на имању њене породице у Палм Бичу, на Флориди, 9. априла 2022. године. Млада је носила "Валентино" венчаницу, а младожења "Диор" смокинг. "Честитамо господину и госпођи Бекам, добродошла у породицу", написала је Викторија уз фотографију младенаца на свом Инстаграм профилу.