Магазин

Лажна наследница Ана Делви, спрема ријалити како би се отарасила титуле 'преваранткиње'

Ана ''Делви'' Сорокин, која је постала сензација када је лажирала да је немачка богата наследница и насамарила њујоршку елиту, одлучила је да коначно прикаже свој живот из своје перспективе. План је да серијал не буде унапред написан, како би прича која прати бурне догађаје њеног живота у Њујорку била што искренија.
Лажна наследница Ана Делви, спрема ријалити како би се отарасила титуле 'преваранткиње'© Youtube/Entertainment Tonight

Након што је ухваћена у многим лажима о свом пореклу и финансијском стању, помоћу којих је хтела да се постави на врх елитних кругова Њујорка, одлучила је да је време за промену. Позната по дрском, али симпатичном ставу, великим ''подухватима'' у свету финансија, проблемима са законом и другим скандалима, Делви је одлучила да јој новогодишња резолуција буде - истина. 

За ријалити програм којим жели да покаже и другу страну себе и даље није закључен уговор са продукцијском кућом, али је њен нови адвокат, Данкан Левин, веома оптимистичан.

''Ријалити ће бити о њеној уметности, дизајну и приказаће њену личност. Тражимо сараднике који ће јој дати довољно простора да буде аутентична,'' говори Данкан за ''Пејџ Сикс''.

''Живот након криминалне оптужбе је веома напоран, Ана мора свакога да убеди да је искрена, да жели да добије нову прилику у животу, сви прво помисле да је само преваранткиња. Свако мисли да је глумица,'' додаје, спомињући ''Нетфликс'' серијал инспирисан њеним "подвизима" у Њујорку. Сматра да је потребно да људи праве разлику између карактера у серији и праве особе по којој је креирана.

Делви је постала сензација након што је преварила  њујоршку елиту и била ухапшена за велике финансијске преваре 2017. године. Њена прича је толико била интригантна да је ''Нетфликс'' направио серију ''Измишљање Ане'' ("Inventing Anna").

''Случај Ане је веома специјалан. Људи су заинтересовани и она то прихвата и максимално користи. Жели да себе прикаже на искрен и приземнији начин, жели да покаже своје таленте,'' додаје Левин. Свестан је да ће се њени мање завидни тренуци сигурно спомињати, али да је најважније да је научила лекцију и да жели да преокрене свој имиџ.

Данкан је преузео њен случај након што је бивши адвокат Ане Делви напустио позицију. Изјавио је да планира да у 2023. години ослободи Ану од кућног притвора, као и да ће спречити њено депортовање у Немачку или Русију.  

image