Магазин

Кејт Мидлтон на додели БАФТА награда у ''рециклираној'' хаљини и ''Зара'' минђушама

Принцеза од Велса је за доделу филмских награда БАФТА у Лондону носила свечану хаљину у којој се појавила на црвеном тепиху пре четири године, али јавност је највише била запањена њеним избором накита у вредности од двадесет долара.
Кејт Мидлтон на додели БАФТА награда у ''рециклираној'' хаљини и ''Зара'' минђушама© Yotube Screenshot/The Royal Family Channel

Кејт Мидлтон је постала позната по ''рециклирању'' одевних комбинације за свечане догађаје. Забележено је да је принцеза од Велса преко педесет пута поновила исту хаљину или одевну комбинацију у протеклих неколико година.

На додели БАФТА награда ове године, определила се за белу ''Александар Меквин'' креацију, коју је носила на истом свечаном догађају 2019. године. Поред измене дизајна на левом рамену хаљине, носила је црне рукавице модне куће ''Корнелије Џејмс'', која деценијама израђује рукавице за краљевску породицу. Поједини корисници друштвених мрежа су сматрали да су биле занимљив детаљ, који даје другачију атмосферу хаљини и истиче се у односу на типичне аксесоаре које принцеза од Велса носи.

Ипак, највећа тема су биле њене упечатљиве ''Зара'' минђуше, у вредности од само двадесет евра. Познато је да се принцеза повремено опредељује за повољан накит, који убрзо постане популаран. ''Зара'' минђуше су се распродале у року од неколико сати, након што су фотографије са догађаја објављене на друштвеним мрежама.

Многи сматрају да би жена у њеној позицији требало да има могућност да се увек појављује само у најновијим креацијама познатих дизајнера, али принцеза већ годинама уназад носи исте хаљине више пута, што је постало један од главних карактеристика њеног стила.

''Коначно је направила забаван модни ризик,'' написао је један корисник Инстаграма.

У прошлости, принцеза од Велса је неколико пута носила накит од независних и мањих брендова. Потом, дизајнери накита би преко друштвених мрежа описивали велики успех који су доживели, након што би јавност сазнала да је њихов дизајн носила Кејт Мидлтон. Једном приликом, принцеза је носила ''Асесорајз'' минђуше у вредности од око два евра.

image