Магазин

Мадона завршила у болници, одложена светска турнеја

Краљица попа је 24. јуна хитно пребачена у болницу након што је пронађена без свести, а затим је интубирана на интензивној нези најмање једну ноћ пре него што је цев уклоњена, саопштио је њен менаџер
Мадона завршила у болници, одложена светска турнејаGetty © Kevin Winter

Како преноси амерички таблоид Пејџ Сикс, певачица је сада будна и опоравља се, а њена ћерка Лурд Леон је била уз њу све време.

Мадонин дугогодишњи менаџер, Гај Озири, објавио је данас на Инстаграму да је Мадона имала "озбиљну бактеријску инфекцију која је довела до вишедневног боравка на интензивној нези". 

"Још увек је под надзором лекара. Очекујемо потпуни опоравак", навео је Озири.

Раније ове године, Мадона је најавила да ће покренути турнеју "Селебрејшн" (Celebration) у част 40. годишњице музичке каријере. Планирано је да светска турнеја од 84 дана почне 15. јула у Ванкуверу, али је Озери објавио да је одложена због забриности за здравље певачице.

"Поделићемо више детаља са вама чим их будемо имали, укључујући нови датум почетка турнеје и померених наступа", додао је он.

Пре само недељу дана Мадона је са својих 18,9 милиона пратилаца на Инстаграму поделила серију фотографија са проба, уз опис "Затишје пред буру".

image