Магазин

"Инспирација за генерације": Американац посветио песму Новаку Ђоковићу

Амерички ТикТокер Џастис Рејд који се недавно преселио на Балкан, за само један дан постао је виралан на овој друштвеној мрежи захваљујући својој песми коју је посветио нашем прослављеном тенисеру, Новаку Ђоковићу. Рејд је отпутовао у Њујорк само да би лично пред Ђоковићем отпевао своју песму, а Новаково одушевљење забележио је и камером.
"Инспирација за генерације": Американац посветио песму Новаку Ђоковићу© Screenshot TikTok / justus_reid

Новак Ђоковић, који тренутно игра на Ју-Ес опену, младог Џастиса Рејда дочекао је са великим одушевљењем након што је преко друштвених мрежа сазнао да му Американац припрема песму изненађења. "Немогуће се догодило", написао је ТикТокер у свом снимку који је за само неколико сати "облетео" планету и сакупио скоро пола милиона прегледа!

Американац најавио да долази у Њујорк, Новак га дочекао са одушевљењем

Млади Американац је у свом снимку навео како је написао песму за нашег тенисера, Новака Ђоковића, а затим се запутио право у Њујорк како би је отпевао уживо пред својим идолом. На ТикТоку је објавио да је слетео у Њујорк и да има жељу да обрадује Новака, а снимак је прегледало чак 1,2 милиона људи, укључујући и Ђоковића. Већ наредног дана са Џули, Новаковим највећим обожаваоцем и коаутором песме, добио невероватну прилику да стане испред тениске легенде.

"Сада ћу ја изводити за тебе", рекао је Новак мислећи на меч који је требало да игра, "А касније ћеш ти изводити за мене".

Новак је у мечу очекивано однео победу, а затим је ред дошао на Џастиса, који је узбуђено отпевао рефрен песме због које је и превалио пут од Балкана до Америке.

Инспирација за генерације

У песми коју је Американац посветио Ђоковићу, Џастис и Џули потрудили су се да сажму све своје емоције, али и покажу дивљење према тенисеру који је у својој каријери постигао успех о каквом други спортисти могу само да сањају.

"Инспирација за генерације,

Одлучност да освојиш све,

Посвећеност да будеш шампион..."

Ако је судити по снимку, Ђоковићу се песма веома допала, а након што је Американац завршио са својим перформансом, Новак му се захвалио за промовисање Србије и навео  да је то сјајно и да га људи воле.

Новак позвао Џастиса да перформанс понове и у Србији, али са гитаром

После отпеване песме, славни тенисер и ТикТокер кога на тој друштвеној мрежи прати преко пола милиона људи отпевали су и рефрен песме Мирослава Илића "Поздрави је, поздрави", након чега је Ђоковић предложио да ово понове и у Србији, али овога пута - са гитаром. Ђоковић је потом рекао и да би са задовољством био и део музичког спота за песму.

Џастис напустио Америку да би се преселио на Балкан

Иначе, млади ТикТокер домаћој јавности је постао познат након што се добивши отказ у Америци, преселио на Балкан. Одушевљен пределима, Џастис је отпочео своју турнеју у Србији, да би затим обишао и Македонију, Црну Гору, Босну и Херцеговину, Хрватску и Словенију. У Хрватској је учествовао чак и у музичком шоу програму Суперталенат, међутим, пред полуфинале је од продукције добио мејл како ипак неће наступати. Да ли га је баш то подстакло да напише и сними песму са Новаком Ђоковићем? Можда. Свакако, о оваквом успеху могао је само да машта.

image