Магазин

Док нас шала не растави: Пар се развео након само 3 минута брака

Брак који је наводно постао најкраћи у историји Кувајта, завршио се након само 3 минута. Како наводе локални медији, млада се оклизнула док је кренула ка излазу из зграде суда, а коментар њеног мужа ју је навео да одмах поништи брак.
Док нас шала не растави: Пар се развео након само 3 минута брака© freepik/freepik

Кувајтски пар се развео након само три минута брака због тога што је млада посрнула током церемоније.

Верује се да је овај брак постао најкраћи у историји Кувајта након што су новопечени младенци добили поништење брака пре него што су напустили судницу у којој су се венчали. Шта се запораво догодило?

Након регистрације брака, при изласку из суднице, млада се спотакла и пала. Уместо да јој помогне да устане, њен  "принц на белом коњу" је у шали назвао "глупом".

Након што је била исмејана, жена је планула од беса, демонстративно одмарширала назад и одмах затражила од судије који их је венчао да поништи њихов брак. Брак је потрајао само 3 минута.

Овај инцидент је изазвао талас саосећања за жену на друштвеним мрежама, где су корисници сугерисали да је била у праву што је окончала брак.

"Чим се овако понаша од самог почетка, боље је оставити га", коментарисао је један корисник платфоме X.

"Брак без поштовања је пропали брак од самог почетка", додао је други.

Како преноси Q8 Њуз, ово најбржи развод у историји земље, а вероватно и света.

Међутим, било је и неких спекулација да можда није све тако како се чини. У Кувајту је стопа развода нагло порасла последњих година откако је влада почела да нуди новчане подстицаје новопеченим младим брачним паровима - велики број људи се венчава због ових бенефиција а затим се разводи.

Да ли је овај пар размишљао о новчаној помоћи, не зна се, мада уколико јесу, морали су бити врло брзи да у року од 180 секунди брака попуне захтев за наведену помоћ државе.