Објављене прве фотографије принцезе Марије Карађорђевић (ФОТО)

Принц Филип и принцеза Даница објавили су на својим Инстаграм профилима породичне фотографије и први пут показали јавности своју ћерку Марију, која је рођена пре 18 дана.

Породица Карађоревић је почетком новембра постала богатија за још једног члана, принцезу Марију. Данас је први пут објављен породични портрет на којима је принчевска породица заједно са својом децом.

"Принц Филип и принцеза Даница одлучили су да објаве две породичне фотографије са својом ћерком принцезом Маријом, 18 дана од њеног рођења", наводи се у саопштењу кабинета принца Филипа.

На једној слици, принцезу Марију у наручију држи мајка принцеза Даница, док принц Филип у крилу држи сина, принца Стефана. На другој слици, усликана је принчевска породица у друштву Филипове мајке принцезе Марије да Глорие од Орлеана и Брагансе и Данициних родитеља, Милана и Бебе Маринковић.

У опису фотографија стоји "Љубав и породица", а честитке, као и бројни коментари су се само низали: "Предивна породица! Поносимо се са вама", "Баш сте лепи и отмени", "Достојанствени", "Колико дивне фотографије", писали су пратиоци широм света.

Фотографије су настале у стану принчевског пара на Врачару, а урадила их је фотографкиња Ана Марија Јовановић.

Принцеза Марија је друго дете принчевског пара, а њихово прво дете, син Стефан рођен је у фебруару 2018. године и припада осмој генерацији краљевске куће Карађорђевић.

Принц Филип и принцеза Даница су у браку од 2017. године.