Злато, сребро и ненаметљиви украси: Како окитити јелку за дочек Нове године

Комбинација традиције са савременим детаљима је увек у моди, посебно за дочек нове 2024. године

Сезона празника је пред нама и време је да се украси животни простор, а ове године уколико желите да ваша јелка буде у тренду можете да се одлучите за минималистичку елеганцију, носталгичне вибрације са дашком модерног или магију уз металик сјај.

У 2024. години, дизајнери поручују, да прихватите лепоту једноставности тако што ћете се определити за минималистичке теме.

Изаберите палету боја меких неутралних или класичних металик боја попут злата и сребра уз елегантне, ненаметљиве украсе и фокусирајте се на стварање софистицираног изгледа.

Овај тренд не само да одише елеганцијом, већ и омогућава да сваки украс заблиста појединачно.

Комбинација традиције са савременим детаљима је увек у моди, посебно за дочек ове Нове 2024.

Класичне црвене и зелене боје упарене са старинским украсима стварају безвременски шарм.

Томе додајте модерне ЛЕД лампице испреплетане унутар грана, и добићете суптилан сјај који употпуњује носталгични амбијент, поручују дизајнери.

За оне који више воле иновативне трендове, предлаже се комбинација украса ружичастог злата, бакра и брушеног сребра.

Ови сјајни акценти ће додати дашак гламура вашој новогодишњој јелци, истичу дизајнери и додају да посебан угођај могу да дају сјајне гирланде.

За врх јелке бирајте уместо традиционалних украса геометријску звезду, перје или чак персонализовани украс који одражава вашу породицу, што ће допринети естетици ваше јелке.

Све то употпуните подесивим ЛЕД лампицама, што вам омогућава да прилагодите боју и интензитет.

Док крећете на своје путовање украшавања јелке за дочек Нове 2024. године, запамтите да је кључ да унесете свој лични стил у празничну традицију, поручују дизајнери.