Магазин

Џоди Фостер: Генерација Зед може бити "заиста иритантна" за сарадњу

Америчка глумица Џоди Фостер рекла је да понекад помисли да је генерација З "заиста несносна" за рад, иако јој је, како каже, важно да будућим звездама помогне да пронађу сопствени пут.
Џоди Фостер: Генерација Зед може бити "заиста иритантна" за сарадњуGetty

Фостер је у интервјуу за Гардијан, признала да јој тешко пада да разуме ставове према послу генерације Зед, са којима се сусрела. "Они сaмо кажу: 'Не, данас ми се не ради, доћи ћу у 10.30 часова.


"Стварно су иритантни, посебно на радном месту", рекла је Фостер, додајући да им је често скретала пажњу на граматичке грешке у мејловима.
"Рекла бих им: ово је све граматички нетачно, зар нисте проверили правопис? На шта би ми одговорили: "Зашто бих то радио, зар то није ограничавајуће?", истакла је Фостер.  


Глумица је нагласила да јој је, после више од пет деценија богатог филмског исксуства, постало важно да помогне младим генерацијама у холивудским водама.
Према мишљењу глимице познатој по улози Кларис Старлинг из филма "Кад јагањци утихну", младе генерације треба да науче како да се опусте.
"Морају да науче како да се опусте, како да не размишљају превише, како да смисле нешто што је њихово", рекла је Фостер.

image