Магазин

Обожаваоци туже Мадону због кашњења на наступ: Концерт је каснио а ми смо морали рано на посао

Два Мадонина љубитеља су поднела тужбу против поп певачице, јер је њен наступ у Њујорку каснио више од два сата, што им је наводно направило компликације приликом тражења превоза касно током ноћи и обављања свакодневних обавеза следећег дана. Ово није први пут да певачицу туже разочарани обожаваоци због кашњења на концерте.
Обожаваоци туже Мадону због кашњења на наступ: Концерт је каснио а ми смо морали рано на посаоGetty © Kevin Winter

Концерт познате поп музичарке који је био одржан у децембру прошле године, у Барклиз центру у Њујорку, био је заказан за пола девет увече, али се Мадона појавила на бини тек након отприлике три сата. У тужби коју су поднели Мајкл Фелоуз и Џонатан Хаден стоји да, када се концерт завршио око једног сата после поноћи, имали су потешкоће приликом повратка кућама, преноси "Гардијан". 

Навели су да су морали да се суоче са "ограниченим градским превозом", као и да су морали да издвоје повећану суму за јавни/приватни превоз до куће. Такође додају да су сутрадан морали врло рано да устају за посао, иако су непланирано касно легли. Истиче се да је концерт завршен касно увече у току радне недеље, тако да је умор утицао на њихову способност да брину о својим породицама следећег дана. 

Тужба за "бескрупулозне, непоштене и обманљиве трговачке праксе" је упућена Мадони, Барклиз центру и промотеру наступа "Лајв нејшн" и наводи се да кашњење представља "немилосрдан пример лажног рекламирања". Овом реакцијом Фелоуз и Хаден желе да скрену пажњу и на Мадонино кашењење на наредна два концерта, која је истог месеца одржала у Њујорку. 

Краљица попа, али и кашњења

За сада, није било званичног одговора од Мадоне, Барклиз центра и "Лајв нејшна".

Ово није први пут да се "краљица попа" суочава са тужбама због непоштовања заказаног времена наступа. Пре пет година, један обожавалац из Флориде се огласио, говорећи да је њено кашњење представља кршење уговора. "Постоји нешто што сви морате да разумете, а то је да краљица никада не касни", рекла је Мадона за јавност као одговор на ову тужбу.

Годину дана касније су још два љубитеља започела судски процес против певачице због кашњења на наступ, такође у Њујорку, али на крају, обе тужбе су биле повучене. 

Мадонина "Селебрејшн (Celebration)" турнеја се наставља и последњи наступи ће бити одржани у априлу у Мексику. 

image