Магазин

Због ових чињеница ћете ове светске звезде гледати потпуно другачијим очима

Живот светских звезда одувек је био под будним оком јавности, али су неки детаљи из њихових живота и даље обавијени велом мистерије или - толико невероватни да је просто немогуће поверовати у њих. Које су то чињенице због којих сви на ове познате личности сви гледају потпуно другачије?
Због ових чињеница ћете ове светске звезде гледати потпуно другачијим очимаGetty © Tommaso Boddi

Данас је просто немогуће било шта сакрити, нарочито уколико сте медијска личност. Увек је у близини неки папарацо коме не промиче ништа, увек постоји неко ко неће умети да држи језик за зубима, а ту су и медијски портали којима се свака вест прошири брзином светлости.

Иако се многе звезде светског калибра труде да свој живот, а нарочито тешку прошлост, задрже за себе, шкакљиве информације некако увек пронађу свој пут до обожаватеља и оних који прате медијску сцену. О овим познатим личностима знају сви, али о њиховим "мрачним" и необчним тајнама тек понеко.

Анђелина Џоли је једном унајмила убицу да је убије

Као јако млада, Анђелина Џоли је патила од депресије, а њено стање било је толико озбиљно да је повремено размишљала и о самоубиству. Како би себи "прекратила муке" она је пронашла убицу како би то учинио уместо ње. На крају крајева, дечко кога је ангажовала да је убије је успео да је одговори од те сулуде идеје. "Рекао ми је да размислим још једном и позовем га за 2 месеца. Тада се нешто у мом животу променило, а ја сам наставила даље", рекла је једном глумица, а преноси портал The Independent Voice of Culture.

Џулија Робертс је и у стварном животу била одбегла млада

Глумица Џулија Робертс је позната по бројним изванредним улогама, али осим улоге у "Згодној жени" позната је и по улози у филму "Одбегла млада". Веровали или не, и у стварном животу јој се десило да је оставила младожењу пред олтаром. Добро, скоро пред олтаром. Неколико дана пре него што је требало да сед уда за Кифера Сатерленда, Џулија је отказала венчање, а на дан када је оно заиста требало да се одигра на састанак изашла са Џејсоном Патриком, пријатељем несуђеног мужа, са којим је потом побегла у Ирску, пренео је портал Perezhilton.

Бред Пит на сва путовања носи сопствену даску за WC

Обично све звезде имају неке посебне захтеве на путовањима: неки захтевају искључиво председничке апартмане у хотелима, други посебну врсту хране или пића, док Бред Пит инсистира на томе да на сва своја путовања носи сопствену даску за тоалет. Разлог за ову необичну навику лежи у његовој гадљивости, односно у томе да никако не може користити тоалет уколико је пре њега био неко други. "Ужасава га сама помисао да је неко био у тоалету пре њега. Зато увек носи са собом своју даску, било да иде у хотел или у госте", навео је за портал Индиан Пресс извор близак глумцу.

Џорџ Клуни је кревет делио са - свињом

Популарни срцоломац Џорџ Клуни је у једном периоду свог живота за кућног љубимца имао Макса - свињу тешку 133 килограма која је са њим чак и спавала у кревету. Необучан љубимац се код Клунија нашао (скоро) сасвим случајно: наиме, Макс је био поклон његовој девојци Кели Престон, али је, када су њих двоје раскинули, остала да живи са њим. Глумац је за своју свињу био толико везан да се чак и шалио да би је оженио само када би она могла стати у венчаницу. Крајем 2006. године Макс је угинуо у узрасту од 18 година, што је Клунија врло погодило, преноси Гардијан.

Кит Харингтон до своје 11. године није знао како се стварно зове

Енглески глумац Кит Харингтон, чија је једна од најистакнутијих улога у култној серији "Игра престола", је од када је знао за себе мислио да се зове баш тако - Кит. Међутим, једног дана је у школи требало да попуни неки образац. У пољу где је требало да упише име и презиме он је уписао је Кит Харингтон, али му је пришао неки господин и рекао да се он не зове Кит него Кристофер Кетсби Харингтон. Дечак је био у потпуном шоку, будући да је био сигуран да га целог живота родитељи зову пуним именом, преноси портал Winter is coming.

image
VV inauguration
banner