Магазин

Мекдоналдс огрнут у џемпер

Познат ланац брзе хране МекДоналдс крајем прошле недеље обрадовао је становнике градића у Пољској несвакидашњим призором - једног новембарског јутра њихов ресторан "пробудио се" одевен у штрикани џемпер, најављујући зимску сезону
Мекдоналдс огрнут у џемпер© printscreen tiktok/ ethaans

Рад на овом пројекту-штрикању, трајао је читава 4 месеца, док је само постављање плетива око ресторана изводило чак 50 људи читавих 28 дана. Али, није само споља ресторан добио "одело" - и унутрашњост ресторана,чак и шанк, такође су исплетени од предива, а без обзира на све измене челници ресторана тврде како се у самом концепту услуге није променило ништа.

Устрон, градић у Пољској, преко ноћи постао је познат након што се на друштвеним мрежама појавио снимак  најсимпатичније декорације МекДоналдса.

Како истичу представници овог ланца брзе хране у Пољској, замисао је била да направе најтоплији и најугоднији ресторан ове зиме, а судећи по реакцијама и коментарима који се могу пронаћи на друштвеним мрежама – њихова мисија је успешна!

@ethaans McDonald near Bielsko Biala … Fashion Mcdo i love it ! #france#poland#pologne#mcdonald#fashion♬ Made You Look - Meghan Trainor

Иначе, ово није први пут да МекДоналдс на овај начин изненађује своје купце у Пољској - 2018. године огромна снежна кугла красила је трг испред ресторана у Лублину, док је 2020. године један од њихових ресторана у граду Гранску добио тобоган дуг неколико десетина метара, који је привукао чак 2500 људи да посете ову атракцију.

Све ове активности одвијају се у склопу промоције њиховог култног "зимског" бургера који носи назив Ламберџек (Lumberjack), који се сваке године у понуди може наћи само током пар недеља зимске сезоне.

image