Магазин

Вил Смит о чувеном шамару на додели Оскара

"Имао сам проблеме, била је то тешка ноћ, мада то не оправдава оно што сам урадио. Компликовано је објаснити зашто сам тако одреаговао", рекао је Вил Смит у емисији "Дејли шоу". Да ли је показао искрено жаљење или је ово само део промоције новог филма, питања су која су преплавила друштвене мреже.
Вил Смит о чувеном шамару на додели ОскараGetty © Neilson Barnard

Вил Смит је после велике паузе и скандала на додели награде "Оскар", говори опет јавно о томе. До сада је своје утиске, али и одговоре на питања обожавоца, поводом овог догађаја, објављивао на свом Јутјуб каналу.

Након што је на додели "Оскара", ошамарио свог колегу Криса Рока, Смиту је забрањено да присуствује овој церемонији наредних 10 година. Шале на рачун обријане главе Вилове супруге, које је на сцени правио Крис Рок, биле су повод за овакву рекацију, с обзиром да Џада Пинкет Смит, жена Вила Смита, болује од алопеције (болест брзог опадања косе која доводи до ћелавости) и да је то разлог зашто се ошишала.

Повод његовог гостовања на телевизији је промовисање филма "Еманципација", где игра насловну улогу, а који ће премијерно бити приказан следеће недеље.

"Потпуно разумем ако неко није спреман да погледа филм у коме ја глумим, али се надам да моја ранија дела неће наудити мом тиму", рекао је Смит.

Иако некима не делује да се Вил Смит извинио, већ само испричао шта се догодило, верујемо да би било добро да се мало више говори о нетолеранцији насиља на телевизији.

 

 

 

 

image