Магазин

Тиндер уводи нову функцију, корисници могу да поделе детаље о свом следећем састанку

Није необично да људи фотографишу своје профиле за упознавање и пошаљу их својим пријатељима и најближима, било да би добили повратну информацију или да их обавесте с ким ће се видети тог викенда. Сада, нова опција ће омогућити корисницима да деле детаље о свом предстојећем састанку, путем линка директно из апликације, без обзира да ли прималац ове информације користи ову апликацију или не.
Тиндер уводи нову функцију, корисници могу да поделе детаље о свом следећем састанкуGetty © Leon Neal

Корисници апликације за упознавање Тиндер убудуће ће моћи да поделе информације о свом предстојећем састанку преко нове функције "Шер мај дејт"(Share My Date). Како се наводи у саопштењу Тиндера, корисници ће моћи да пријатељима директно из апликације пошаљу линк о предстојећем састанку, укључујући име особе са којом се састају, место састанка, као и датум и време сусрета, преноси "Тех кранч (TechCrunch)".

Линк са детаљима састанка биће видљив сваком примаоцу, без обзира на то да ли је прималац присутан на Тиндеру или не. Нова функција је инспирисана корисничким подацима Тиндера, према којима 51 одсто самаца млађих од 30 година обавести своје пријатеље унапред о детаљима свог састанка.

У наредним месецима функција ће бити доступна на одабраним тржиштима као што су Сједињене Америчке Државе, Бразил или Индија, а у Европи ће функција најпре бити доступна у Великој Британији, Француској, Шпанији, Италији, Холандији, Немачкој или Ирској.

Раст апликација за упознавање је тренутно успорен, а у четвртом кварталу 2023. је укупан број корисника који плаћају за Тиндер пао за осам одсто међугодишње, на 10 милиона. Компанија Меч груп, која је власник апликација за упознавање као што су Тиндер, Меч, Хинџ и друге, 8. маја ће објавити податке о заради у првом кварталу 2024. године.

image
VV inauguration
banner