Магазин

Жена спавала у одељку за пртљаг, путници авиона у шоку (ВИДЕО)

Несвакидашња ситуација која се догодила пре извесног времена у авиону на лету Албукерки-Феникс, изазвала је шок, неверицу али и смех код присутних путника. Наиме, једна путница је решила да се одмори и дремне у простору намењеном за ручне пртљаге који се налази изнад глава.
Жена спавала у одељку за пртљаг, путници авиона у шоку (ВИДЕО)© @ DC Studio/freepik

Многи путници у авионима теже да добију седиште до прозора или оно које ће им обезбедити одговарајући простор за ноге. Неки се жале што нису добро прошли, други пак смишљају необична решења како би дуг лет што лакше прошао.

Недавно је постао виралан снимак, на ком је жена спава, опружена и ушушкана у одељку за пртљаг изнад главе на лету Соутвест Ерлајнса. На видео објављеном на друштвеним мрежама, види се како мирно спава у простору за одлагање пртљага. Многи су били у неверици шта виде, али било је и оних којима се цела ситуација учинила смешном.

Неочекивани призор изазвао је велику радозналост на интернету, и многи су коментатисали и питали су се како је појединац успео да се ту попне и задрема.

Оно што је нејасно, јесте како је жена стигла до складишног простора, пише Минт.

Већ се догодиле сличне ситуације

Иако је мотив овог неконвенционалног спавања и даље нејасан, ово није први пут да је такво понашање документовано на летовима, јер се сличан инцидент догодио прошлог лета у авиону Рајанера који је полетео са Ибице у Шпанији.

image