Магазин

Узнемирујуће: Беба лежала на поду током концерта Тејлор Свифт, људи огорчени (ФОТО)

Жена која је тврдила да је присуствовала концерту певчице Тејлор Свифт у Паризу шокирала је фанове када је поделила слику на мрежама бебе која лежи на поду у стајаћем делу арене.
Узнемирујуће: Беба лежала на поду током концерта Тејлор Свифт, људи огорчени (ФОТО)Getty © Kevin Mazur/TAS24 / Contributor

Концерт Тејлор Свифт је одржан у петак увече у Ла Дефенс арени у француској престоници, а објава где беба лежи на поду у партеру, увелико је подељена на мрежама.

Фотографија приказује бебу које се налази на поду и лежи на нечему што изгледа као јакна, док старатељ, родитељ или случајни гледалац стоји над њом. Не зна се у ком тренутку ноћи су снимљене фотографије и да ли је концерт почео. На слици се чини да беба носи заштиту за уши од буке док је у непосредној близини огромне масе, пише Дејли мејл.

Ова слика је постала вирална и многе је ситуација јако узнемирили: "Како је ико могао да помисли да је довођење бебе на концерт добра идеја", питали су се.

Одбијена алтернатива

"Општи услови продаје прописују да сви малолетници, који имају улазницу за концерт, морају бити у пратњи одрасле особе. За децу млађу од 18 година одговорни су њихови законски старатељи. За гледаоце с бебом која је била на поду, предложен је алтернативни распоред седења, али су га они одбили", наводе представници Арене, наводи Пејџ сикс.

На сајту пише да се не препоручује довођене деце млађе од 4 године, због велике буке.

image