Магазин

Нико као тата: Дирљив плес очева са ћеркама очарао Подгоричане (ВИДЕО)

Магична је та нераскидива нит је између оца и ћерке. Ову нежну везу показали су и очеви и ћерке једног вртића у Подгорици на приредби где су извели заједничку балетску кореграфију. Видео у којем тате плешу са својим маленим балеринама разнежио је многе на друштвеним мрежама, а код неких изазвао и понеку сузу.
Нико као тата: Дирљив плес очева са ћеркама очарао Подгоричане (ВИДЕО)© printscreen YT/DAN Portal

Један од најемотивнијих тренутака прославе 65. рођендана вртића ЈПУ "Љубица Поповић" била је балетска тачка девојчица коју су извеле уз помоћ својих очева.

У розе балетским хаљинама девојчице су заплесале  уз песму "Принцеза", доносећи са собом посебан шарм и топлину на сцену. Међутим, тренутак који је дефинитивно оборио публику с ногу био је када су се светла угасила и на сцену ступили њихови очеви.

Њихова изведба била је више од пуке кореографије - била је то емотивна симболика везе између очева и кћерки, изведена са пуно љубави и нежности. Публика је реаговала громогласним аплаузом, док многи нису могли сакрити сузе ганутости, преноси подгорички Дан.

Ова топла и емотивна тачка програма не само да је изразила уметнички таленат деце и њихових васпитача који су припремили тачку заједно, већ је подсетила присутне на важност породичних веза и љубави, а посебно односа између очева и ћерки. 

image