Мадону тужи обожавалац због експлицитног наступа на концерту

Певачицу Мадону је тужио обожаватељ који тврди да је био "присиљен" да гледа симулиране сексуалне чинове на сцени током концерта у Лос Анђелесу.

Краљицу попа Мадону често прате неуобичајене тужбе, а тренутно је актуална једна коју је калифорнијском суду поднео Џастин Липелес, тврдећи да је требало да буде упозорен на експлицитан наступ пре доласка на концерт.

Тврди да су он и други били подвргнути "порнографији без упозорења" и "присиљени да гледају жене у топлесу на сцени како симулирају сексуални чин".

Он је навео да му није скренута пажља, ако ни другим посетиоцима, шта их очекују на Мадонином наступу одржаном у оквиру турнеје "Селебрејшн (Celebration)".

У тужби се наводи да је концерт почео са више од сат и по закашњења, да је клима уређај био искључен и да је створена непријатно окружење за публику. Још се наводи да је певачица говорила људима да се скину како би "победили" врућину.

"Присиљавање публике да чекају сатима у врућим, непријатним аренама и подвргавање порнографији без упозорења је доказ Мадониног лакомисленог непоштовања према њеним фановима", наводи се у тужби, пише Бласт, а преноси Индипендент. 

У тужби се тражи повраћај новца за карте и/или зарада од концерта.

Позната по музици, али и кашњењима

Два љубитеља славне певачице су је такође тужили почетом године. Наиме, њен наступ у Њујорку је каснио више од два сата, те им је та ситуација искомпликовала тражење превоза касно током ноћи и обављања свакодневних обавеза следећег дана.

То није био усамљен случај. Пре годину дана још два фана су започела судски процес против певачице због кашњења, али су тужбе повучене.