Магазин

Због Новака чувени крокодил има завој на колену

Компанија "Лакост" је препознатљива по ознаци крокодила, али и по томе што је технички спонзор Новака Ђоковића. Уз Нолета је била у тешким тренуцима његове каријере, а подршка није изостала ни сада када се српски тенисер опоравља након операције колена. На званичном Икс профилу, "Лакост" је поделио занимљиву слику која има посебно значење.
Због Новака чувени крокодил има завој на колену© Print scr/iks/yerikilyassov/

Име Новака Ђоковића већ деценијама одзвања светом - уз његово име може да стоји и "најбољи свих времена" иако је у завидној каријери имао веома тешких момената. Сетимо се само драме у Аустралији од пре пар година, али и скорашње операције колена од које се успешно опоравља. 

Поред обожаваоца, велику подрушку му пружа и његов спонзор који не одустаје од шампиона, а о чему сведочи и следећи случај. Али, кренимо редом...

Препознатљив крокодилчић, заштитни знак поменуте компаније, који стоји на левој страни мајице, тик поред срца, сада има малу измену. Зелени крокодил има умотану ногу, тј. колено, а ову "измену" је урадио Мирослав Вујовић Графа који је "нови изглед крокодила" поделио на свом Икс налогу.

Ово графичко решење је одушевило не само заједницу чувене мреже, већ и челне људе Лакоста компаније - слика је подељена на званичном профилу модне куће, а и на профилу извршног директора марке Тјерија Гибера.

Потез су хвалили "твитераши", уз жеље да Новак што пре оздрави и да се нађе на терену.

Било је за очекивати да ће "нови лого" свог техничког спонзора поделити је и сам Новак Ђоковић, што је исти и урадио, али на Инстаграм причама.

Ко је био чувени "крокодил"

Kомпанијa "Лакост" производи мајице за тенис, а своју историју је започела давне 1929. Основана је захваљујући француском тенисеру и предузетнику Жан Ренеу Лакосту, кога су навијачи звали крокодил, те нас не чуди откуда овај лого.  

image