Магазин

Шта би били да нису кошаркаши: Јокић коњушар, Аврамовић просветар, а капитен изненадио (ВИДЕО)

Кошаркаши Србије, миљеници нације, окупили су се у Старој Пазови како би се припремили за дуго очекиване Олимпијске игре у Паризу. Поред тренинга, ови врсни спортисти се добро забављају о чему сведочи недавни видео који је постао хит на друштвеним мрежама - момци су одговарали на питање "Да нисам био кошаркаш, био бих...?" и одговори су више него занимљиви.
Шта би били да нису кошаркаши:  Јокић коњушар, Аврамовић просветар, а капитен изненадио (ВИДЕО)© twitter/@OKSrbije/printscr

Кошаркашка репрезентација Србије, позната је по добрим резултатима, али и по харизми играча и позитивној енергији и захваљујући друштвеним мрежама, с времена на време "процуре" снимци који сведоче о управо свему томе.

Наиме, на званичном профилу Олимпијског комитета Србије, недавно су играчи открили шта би били да нису кошаркаши, односно чиме би се бавили. Уследили су одговори који су вредни пажње.

Зидари, лекари, просветари, коњушари

Капитен Богдан Богдановић би радио у играониоци, док је Никола Милунов изразио жељу да буде зидар. Урош Плавшић би био молер, Никола Јовић мотоциклиста, а Алексеј Покушевски би био лекар, док би се Филип Петрушев латио рекета и Новаку Ђоковићу био конкуренција.

Вања Маринковић би био глумац, али никако да се појављује у мјузиклима, док је Алекса Раданов казао да би био фудбалски голман или кувар.

Алекса Аврамовић би радио у просвети, а Никола Јокић можда једини није изненадио - он би био коњушар, пошто је опште позната његов љубав према коњима.

Наравно да се на мрежама муњевитом брзином проширио снимак, те је било занимљивих коменатара. 

Целој нацији је драго што међу њима, судећи према снимцима, влада супер атмосфера, али морамо имати у виду да је пред њима је тежак пут на такмичењу и захтевни тренинзи, јер ће на Олимпијским играма, играти у групи са Америком, Јужним Суданом и још једним ривалом који се чека.

image