Русија

Володин: Америка се претворила у Содому легализацијом истополних бракова

Председник Државне думе поручио је да ће пут који је изабрао Вашингтон довести до дегенерације нације као и до великих проблема у америчком друштву
Володин: Америка се претворила у Содому легализацијом истополних браковаwww.globallookpress.com © State Duma Russia

Председник Државне думе Вјачеслав Володин коментарисао је закон о легализацији истополних бракова на савезном нивоу у Сједињеним Америчким Државама, рекавши да је то сад Содома.

"Бајден је потписао закон о легализацији истополних бракова на савезном нивоу. Сада у Сједињеним Америчким Државама концепт брака као заједнице између мушкарца и жене више не постоји. Обичним породицама неће бити лако у империји Содоме, у коју су се претвориле САД", написао је Володин на свом Телеграм каналу.

Како је навео, сва њихова пропаганда, као и стварање додатних услова, усмерени су на подршку истополним браковима.

"Током протеклих седам година њихов број у САД порастао је за скоро 2,5 пута. Операције промене пола су се повећале за 50 пута у протеклих 10 година. Пут који је изабрао Вашингтон ће недвосмислено довести до великих проблема у америчком друштву као и до дегенерације нације", поручио је руски званичник.

Председник САД Џозеф Бајден потписао је нацрт закона којим се укида дефиниција брака као заједнице мушкарца и жене и којим се гарантује федерална заштита истополних бракова.

image