Спорт

Обрадовић: У Бањалуци имамо искрене пријатеље и доста навијача

"Екипа Игокее је увек незгодан противник, имамо искуство од прошле године и изузетне утакмице коју смо на невероватан начин успели да добијемо", изјавио је тренер кошаркаша Партизан Жељко Обрадовић дан пре утакмице са Игокеом
Обрадовић: У Бањалуци имамо искрене пријатеље и доста навијача© KK Partizan

Kошаркаши Партизана сутра од 18:30 часова гостују екипи Игокее у оквиру 12. кола АБА лиге.

"Идемо да играмо против Игокее. Знамо да у Бањалуци имамо праве пријатеље, искрене пријатеље и доста навијача. Треба да искористимо један једини тренинг пред утакмицу да реагујемо, припремимо се и пробамо да наставимо ово где смо сад. Из добре одбране да дођемо до агресивности која би нам помогла да одиграмо добру утакмицу", истакао је тренер "црно-белих".

Бек Партизана Алекса Аврамовић, који се вратио на терен после паузе од шест месеци, истакао је подршку коју ће његова екипа имати сутра.

"Чека нас нова утакмица, сви знамо какво ћемо домаћинско навијање имати јер цела Република Српска навија за Партизан. Једва чекамо да идемо у Лакташе и покушамо да победимо тај меч. Знамо како је било прошле године, знамо да неће бити нимало лако, али идемо да се боримо", изјавио је Аврамовић.

image