Спорт

"Братство" Ђоковића и Кирјоса наставља се и у Америци

Србин и Аустралијанац су у сјајним односима и могли би да удруже снаге на једном од турнира у Америци
"Братство" Ђоковића и Кирјоса наставља се и у АмерициGetty © Francois Nel

Ник Кирјос објавио је на друштвеним мрежама да би могао да игра у дублу са Новаком Ђоковићем на мастерсу у Индијан Велсу.

Кирјос је поново заголицао машту тениских фанова објавом да ће, у случају да власти дозволе Ђоковићу улазак на територију Сједињених Америчких Држава, њих двојица бити саиграчи.

"Ако Новаку дозволе долазак у Америку, играћемо у дублу у Индијан Велсу. Да ли сте спремни?", написао је Ник на Инстаграму.

Њих двојица би могли да се састану и на Србија опену, који ће само ове сезоне бити игран у Бањалуци, што би био реванш вимблдонског финала које је припало Новаку.

Аустралијски тенисер, који је један од најбољих пријатеља Ђоковића на АТП туру и његов најгласнији бранилац током јануарске драме у Мелбурну, недавно је изјавио да ће цела земља имати бенефита због Новаковог повратка.

Најбољем српском спортисти укинута је забрана уласка у земљу коју је добио депортацијом у јануару, након неколико дана проведених у притвору, пошто му је као невакцинисаном странцу поништена виза.

Кирјос је и тада кренуо да брани колегу са којим је до тог тренутка био у веома лошим односима, али ће се њих двојица поново сусрести на Аустралијан опену.

Светски "број 5" стигао је током дана у Аустралију и прво га очекује учешће на турниру у Аделајду.

image