Спорт

Недовић: Победа за Милоша и Стефана Стојановића

Кошаркаш Црвене звезде, Немања Недовић, посветио је победу над Валенсијом двојици српских дечака, Стефану и Милошу Стојановићу, који су рањени на Бадњи дан у Готовуши код Штрпца
Недовић: Победа за Милоша и Стефана Стојановића© Screenshot/Twitter

Црвена звезда је победила у гостима Валенсију, након велике драме и маратонске завршнице - 77:75.

"Посветићу ову победу двојици момака из Србије - Милошу и Стефану Стојановићу. Њих су лоши људи упуцали и то на Бадње вече. Желим ову победу да посветим њима. Честитао бих божићне празнике мом народу, такође", рекао је Недовић, који је уочи меча изашао на терен са мајицом са именима повређених момака.

Он је меч завршио са 19 поена, а прокоментарисао је и једино промашено слободно бацање у финишу (8-7 са пенала).

"Када победите у гостима, то је доказ да смо добар тим. Ово је велики тријумф за нас. Нисам имао притисак у финишу, не знам како сам промашио слободно бацање, али боље је да промашим, а да победимо", закључио је Недовић.

Тренер црвено-белих, Душко Ивановић, задовољан је победом у тешкој утакмици.

"Утакмица је била тешка, знали смо да играмо против тима који је офанзивно талентован, одличан у транзицији и играли смо целу утакмицу добру одбрану. Имали смо проблем последњих пет минута у нападу, нисмо имали идеју како да креирамо. На крају, последњи шут, имали смо среће, поредећи са последњом утакмицом против Барселоне", рекао је Ивановић.

image