Спорт

Звезда дочекује Реал: Ми смо тим који мисли да сваког може да победи

Тренер црвено-белих је свестан тешког задатка који очекује његов тим у новом евролигашком изазову
Звезда дочекује Реал: Ми смо тим који мисли да сваког може да победи© Tanjug/Strahinja Aćimović

Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 19.00 часова дочекују екипу мадридског Реала, у оквиру 18. кола Евролиге.

То је нова утакмица у серији мечева који за црвено-беле стижу у кратком временском интервалу. Екипа Душка Ивановића је своје претходне мечеве играла у петак и недељу, а после меча са Реалом, у четвртак их очекује још један евролигашки сусрет, против Монака.

"Ми смо једна екипа која увек мисли да може да победи свакога и тако ћемо играти и против вероватно најкомплетније екипе у Европи", изјавио је Ивановић пред утакмицу са Реалом.

"Реал има све, има и висину и брзину и плејмејкере, али имају и сјајан проценат шута у последњим утакмицама, не само ниски играчи већ и крилни центри. Биће веома тешко играти против њих, али ћемо ми уз помоћ наше публике покушати да победимо. Уверен сам да ће велики број људи доћи да нас бодри, онако право, спортски", изјавио је Ивановић.

Осврнуо се тренер црвено-белих и на статус повређених играча у тиму.

"Видели сте да је Лука Вилдоза одлично, почео је да тренира и добро је. Тешко да ће за овај меч бити спреман, али видећемо. За сада је све у реду", закључио је Ивановић, који ни на овом сусрету неће моћи да рачуна на Факунда Кампаца због суспензије Евролиге.

image