Спорт

СМС на излазним вратима, Лацио не одустаје од 100 милиона

Руководство Лација планира да прода Сергеја Милинковић-Савића, пошто челници римског клуба сматрају да српски фудбалски репрезентативац није у потпуности посвећен тиму
СМС на излазним вратима, Лацио не одустаје од 100 милионаGetty © SS Lazio

Милинковић-Савић има уговор са Лацијом до јуна наредне године, а први човек римског клуба Клаудио Лотито не жели да прода српског фудбалера испод 100 милиона евра.

Италијански медији подсећају да Арсенал тражи фудбалера, који би требало да појача конкуренцију у средњем реду "тобџија", а избор је наводно пао да српског репрезенативца.

"Коријере дело Спорт" наводи да су представници Арсенала у контакту са Матејом Кежманом, менаџером српског фудбалера.

Италијански медији подсећају на изјаву првог човека Лација Клаудија Лотита, који је крајем прошле године изјавио да није заинтересован за продају Милинковић-Савића.

"Лотито је рекао да играч вреди 120 милиона евра и да његова цена стално расте. Међутим, Лацио нема тако јаку преговарачку позицију и не може да тражи велико обештећење, јер српски фудбалер има уговор са клубом до јуна наредне године", наводи италијански лист.

Милинковић-Савић (27) је члан Лација од 2015. године, а пре тога је играо за Генк и Војводину. Он је ове сезоне постигао пет голова на 22 меча за римски клуб.

Фудбалер Лација играо је за Србију на недавном Светском првенству у Катару.

image