Спорт

Ивановић пред Монако: Имају и они мане, само да видимо да ли ћемо их наћи

Црвена звезда у четвртак игра нови меч у Евролиги
Ивановић пред Монако: Имају и они мане, само да видимо да ли ћемо их наћи© Tanjug/Sava Radovanović

Наша очекивања су увек таква да мислимо да можемо да добијемо сваку утакмицу, па и ову, изјавио је тренер Црвене звезде Душко Ивановић дан пре утакмице са Монаком.

Кошаркаши Црвене звезде у четвртак од 19.00 часова дочекују екипу Монака у утакмици 19. кола Евролиге. У првом сусрету у сезони Монако је на домаћем терену био бољи резултатом 85:77.

"Монако је екипа чија позиција на табели говори сама по себи. Физички изванредни, имају одличне индивидуалце, највише ситуација 'један на један', одлични шутери, изванредни у скоку. Имају и они лоших страна, само видећемо да ли ћемо их сутра наћи", изјавио је Ивановић.

Бек црвено-белих Огњен Добрић истакао је да је његова екипа навикла на овакав ритам утакмица.

"Иза нас је тешка утакмица са Реалом, али све снаге окрећемо ка Монаку. За један дан не може много тога да се уради, али желимо свакако да одиграмо добру утакмицу. Први меч у Монаку није мерило, имамо другачији став борићемо се 40 минута, и када будемо падали и када буду погађали. Монако је изузетна екипа, са разлогом су на врху табеле, играју одлично, физички моћни и то користе на најбољи начин. Мораћемо да одговоримо „тучом“ жаргонски речено и да уведемо утакмицу у егал", закључио је Добрић.

Монако је тренутно на деоби првог места са Реал Мадридом пошто имају скор 12-6, док црвено-бели у досадашњем делу сезону имају по девет победа и пораза.

Standings provided by Sofascore

image