Магазин

Најзанимљивија одела у којима су блистали кућни љубимци за новогодишње празнике

Рогови ирваса, џемперићи и бисери - у којим су то "аутфитима" блистали четвороножни другари широм света током новододишњих празника? Сезона празника је прошла, па је време да направимо компилацију најсимпатичнијих празничних одевних комбинација!
Најзанимљивија одела у којима су блистали кућни љубимци за новогодишње празнике© freepik/rawpixel.com

Иако период новогодишњих празника наши љубимци никада не доживљавају са еуфоријом са којом је доживљавамо ми, то за многе власнике није био разлог да и они не буду дотерани за празнике. Наши љубимци нису само кућни љубимци - они су равноправни чланови породице, и баш зато заслужују да и током новогодишњих и божићних празника имају своја свечана оделца или костиме. А многима је мотив за ово новогодишње дотеривање љубимаца била и добра фотографија за друштвене мреже.

Доносимо вам компилацију најбољих празничних аутфита за љубимце који су сигурно били звезде вечери.

Рогови ирваса

Најраспрострањенији костимчић и ове године за све четвороножне пријатеље дефинитивно су били рогови, а претварање наше куце или маце у Деда Мразовог ирваса никада није било лакше и забавније. Варијација на тему било је безброј - рогови бели, браон, плишани или пластични, са рајфом или траком око главе. Ипак, када су мачке у питању, овакав костим је свог рода изазов, будући да су маце далеко избирљивије и сигурно нису никада маштале да носе рогове на глави. Цена добрих слика код маца била је незадовољна њушкица која ће своје власнике сигурно осуђивала наредних неколико дана, али - слике су испале фантастичне.

Новогодишње капице

Још један феноменалан аксесоар који је ове године додатно подизао расположење током празника јесу биле капице. Креативни власници потрудили су се да за своје љубимце пронађу наиоригиналније капице, па су тако неке маце имале штрикане капице, док су две симпатичне куце украле сву пажњу новогодишње ноћи са својим капицама вилењака.

Оделца у различитим облицима

За "најтолерантније" крзнене другаре, који су били вољни да током празника ходају обучени у различите костиме и забаве читаву породицу и пријатеље својој појавом, власници су одабрали костиме са новогодишњом тематиком. Оделца Деда Мраза, Олафа из популарног цртаног филма "Фроузен", креативни џемперићи са бисерним огрлицама, или оделца у облику "Мињона" - само су део онога што су љубимци у новодогишњој ноћи носили.

image