Србија и Балкан

Кнежевић: Најбоље да се америчка амбасадорка кандидује и за шефа државе

Ми не треба да имамо ни владу ни председника, него само да пустимо америчку амбасадорку да води државу, поручио један од лидера Демократског фронта
Кнежевић: Најбоље да се америчка амбасадорка кандидује и за шефа државе© Milan Maricic/ATAImages

Председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић, гостујући на Првој телевизији изјавио је да има информацију да су Дритан Абазовић, Милојко Спајић и још нека господа били код америчке амбасадорке између 21. и 22. децембра, па кад је требало да дају потписе за заказивање Скупштине на ком би се гласало за Миодрага Лекића 23. децембра, они то нису хтели.

"Абазовић је казао да чека да прође католички Божић. Ту је направљен договор да нема Владе, а СНП је ту улетeо да разбије причу, уместо да сте пустили Абазовића да каже да неће договор", казао је он.

Долазимо до ситуације да се креира центристички блок, али вагају, тврди Кнежевић, ко ће им бити кандидат за председничке изборе.

"Тачно ће им кандидат бити америчка амбасадорка. Спајић и Абазовић су били у америчкој амбасади. Кад све проверим, информисаћу јавност. Сад ми не треба да имамо ни Владу ни председника државе него само да пустимо америчку амбасадорку да води државу" - рекао је Кнежевић.

image