Спорт

Обрадовић пред Валенсију: Сећамо се утакмице у Београду

Сећамо се утакмице коју смо играли у Београду и изгубили у продужетку. Они су екипа која је упркос проблемима које има у последње време успела да игра добро и у Евролиги и у шпанском првенству, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи гостовања шпанском тиму у мечу 20. кола Евролиге
Обрадовић пред Валенсију: Сећамо се утакмице у Београду© ABA liga

Валенсија дочекује црно-беле у четвртак од 20.45 сати.

Тренер црно-белих Жељко Обрадовић изјавио је да је Валенсија из кола у коло показује разноврснију игру.

"Враћају им се играчи после повреда, комплетирају ростер. Оно што је важно јесте да су против Асвела играли први пут неке одбране које до сада нису показивали у Евролиги, четири зона и човек на Де Колоу и зона два - три, тако да морамо да пробамо да се спремимо да не би било изненађења. Тешка утакмица сигурно, понављам сећамо се свега како је то изгледало у Београду", поручио је Обрадовић за клупски сајт.

Алекса Аврамовић због повреде није играо у првом дуелу са Валенсијом, а пред меч каже да екипа после победа против Басконије и МЗТ-а иде у Шпанију у добром расположењу.

"Жеља нам је да се спремимо што боље. У ритму смо, одиграли смо претходне две утакмице добро и желимо да покажемо да на гостујућем терену можемо да одиграмо добро као код куће. Валенсија нам је остала дужна од прошлог пута када смо изгубили после продужетка, када смо имали све конце у својим рукама. Знамо шта су им врлине и мане, шпанска екипа која трчи веома добро и ослања се на игру у транзицији. Идемо да победимо", истакао је Аврамовић.

image