Снимак секса прекинуо пренос утакмице, британски јавни сервис се извињава и истражује инцидент

Водитељ ометен "секси" саботажом емитовања
Снимак секса прекинуо пренос утакмице, британски јавни сервис се извињава и истражује инцидентwww.globallookpress.com © Paul Chesterton via www.imago-im/www.imago-images.de

Британски јавни сервис Би-Би-Си саопштио је да истражују околности под којима је снимак секса прекинуо емитовање фудбалске утакмице.

Уочи почетка меча Ливерпула и Вулверхемптона, студијом су се разлегли порнографски звуци који су омели водитеља Герија Линекера.

"Мислим да неко шаље нешто на нечији телефон. Не знам да ли су гледаоци то чули код куће", рекао је Линекер, коме је било видно непријатно, бившем професионалном фудбалеру Алену Ширеру.

Бивши нападач Енглеске Линекер је убрзо после почетка меча на Твитеру објавио фотографију мобилног телефона за који је рекао да је залепљен на наслон столице у студију и који је био извор узнемирујућих звукова.

"Па, нашли смо ово залепљено на задњој страни сета. Била је ово прилично забавна саботажа", навео је он.

Инцидент је скоро одмах постао виралан на друштвеним мрежама. Јутјуб шаљивџија, Данијел Џарвис, касније је преузео одговорност за инцидент и твитовао снимак на коме се види у ТВ студију на стадиону "Вукова"уочи меча.

"Извињавамо се свим гледаоцима који су се нашли увређени током вечерашњег преноса фудбала. Истражујемо како се то догодило", навео је Би-Би-Си у кратком саопштењу.

Ливерпул је победио у мечу са 1-0 захваљујући голу младог Харвија Елиота, за кога је Линекер рекао да "вришти" и да "није био једини те вечери".