Милојевић: Волимо победе, наставићемо да радимо на тактици

Тренер Црвене звезде, Милош Милојевић, задовољан је победом против Динама из Тбилисија на припремном мечу у Анталији

Црвена звезда је победила Динамо резултатом 3:2, што је био четврти тријумф црвено-белих на припремама у Турској.

"Другачија утакмица у односу на претходне... Мењали смо формацију због играча које сам имао на располагању, хтели смо нешто да пробамо и заиста немам замерку за екипу. Деси се да падне концентрација, ово је први пут што се тиче дефанзиве да се то догодило, те смо примили два јефтина гола, али су играчи показали карактер и жељу да победе утакмицу, а то је оно што краси Звезду. Хоћемо увек да победимо, иако смо и уигравали различите ствари. Физички добро изгледамо, а до почетка првенства има још две недеље, када је реч о тактици веома смо коректни и мислим да ћемо кад уђемо у мањи обим тренинга, имати још бољу реализацију", рекао је Милојевић.

Он је најавио да ће фудбалери Црвене звезде до краја припрема углавном радити на тактици.

"Неки ситни тактички детаљи, уз циљ да додатно уиграмо екипу за пролеће. Знамо да имамо квалитет кад смо уиграни и орни и када је наш говор тела добар на терену, онда смо агресивни ка напред, што нас и краси. Ипак, има још тактичких детаља на којима треба да радимо", додао је тренер Црвене звезде.

Шампион Србије ће до краја припрема у Турској одиграти још две пријатељске утакмице и то против Лудогореца и Аустрије Лустенау.

"У плану је још шест тренинга и две утакмице до петка. Играчи су слободни сутра, данас су они који нису имали прилику да заиграју, што нема везе с тим да ли су заслужили, већ са величином групе, допунили перформансе трчањем. Прикључио нам се и Виго... Имаћемо два тренинга у уторак, потом тренинг и утакмицу у среду, онда опет тренинге у четвртак и у петак још један меч. Играчи ће по повратку у Београд добити два слободна дана, да се спреме психички за почетак пролећног дела сезоне", закључио је Милојевић.