Милојевић после пораза Звезде: Могло је да буде убедљивије да није било Борјана

Тренер Црвене звезде истиче да је његова екипа далеко боље одиграла у другом полувремену пријатељског сусрета против Лудогореца
Милојевић после пораза Звезде: Могло је да буде убедљивије да није било Борјана© Facebook / screenshot / FK Crvena zvezda

Било је пуно лоших ствари у првом полувремену, али све у свему добили смо одговоре на нека питања, везана за ствари у које смо сумњали, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић након утакмице са екипом Лудогореца.

Звезда је доживела први пораз на припремама у Анталији, пошто је у четвртак изгубила од Лудогореца резултатом 3:2 (3:0) у пријатељском сусрету.

"Не бих тај резултат узео као оцену свих играча који су играли. У сваком случају у другом полувремену много је био бољи однос према игри, више трчања, више залагања. И више мобилнијих играча, бржих. Били су орнији за игру. У првом полувремену нисмо уложили колико је било потребно да би резултат био повољнији. Борјан је имао сјајну утакмицу. Искрено, могло је да буде и убедљивије од тих 3:0 за Лудогорец у првом полувремену. Све у свему, мислим да смо показали карактер. Пораз није угодан, али не боли као што може да боли у правим утакмицама", изјавио је Милојевић.

Стратег црвено-белих се осврнуо и на игру новог десног бека Алекса Вига, Аргентинца који је постигао погодак у завршним минутима меча.

"Јако коректан, мало је тренирао са екипом. Јуче смо имали доста интензиван тренинг, тако да га не бих оцењивао. Доста добрих ствари је урадио за полувреме", закључио је Милош Милојевић.