Магазин

Маникир за Дан заљубљених - Нокти не морају бити ни црвени ни розе

Иако су сви излози продавница и рекламе пуне црвене боје, то не значи да она треба да диктира правила стила. Постоји много забавних дизајнова и опција за маникир овог фебруара.
Маникир за Дан заљубљених - Нокти не морају бити ни црвени ни розе© Pexels/Karolina Grabowska

Без обзира да ли је Дан заљубљених бити проведен са партнером, пријатељима или у самоћи, увек је добра прилика за освежавање маникира. За оне којима је доста дизајна са срцима у ружичастим тоновима, следећа листа може бити инспирација за другачији изглед ноктију.

Нежна лила

У складу са овом тренди бојом, лила је савршен спој ватрене црвене и хладне плаве, уз одређену дозу нежности. Поред тога, лила је женствена и суптилна и може да се слаже уз скоро сваку боју у одевној комбинацији.

Мало другачија срца

За оне који и даље желе да имају срцасти мотив, постоји много верзија оваквог маникира. Срце не мора увек бити црвено! Бела, жута, црна или чак беж срца су довољно занимљива и ефектна, а у исто време имају симбол Дана заљубљених. Комбинације облика и боја могу бити сјајна идеја за ове алтернативне романтичне елементе.

Малина

Ако је потпуно одвајање од ружичастих тонова тешко, топла и упечатљива боја малине може бити прави избор. Није у потпуности црвена, али има сличан интензитет и романтику. Чиста боја је елегантна, али се такође могу додати бела срца за разигран изглед.

Сладолед

Друга асоцијација на храну, са суптилним провлачењем розе или црвене, може бити сладолед. Комбинација боја је произвољна. Ванила и јагода могу бити жуте и ружичасте, малина и чоколада могу бити браон уз претходно наведену боју... Правила нема и занимљиво је убацити летњи дезерт као инспирацију за зимски празник.

Млечно бело

Љупко, нежно и романтично. Иде уз апсолутно сваку одевну комбинацију, визуелно продужује прсте и делује елегантно. Може бити сјајна комбинација са лила бојом или једноставним мотивима срца.

image